TCBOTB

ShoutMix chat widget

.kenali gua.

My photo
Dungun, Terengganu, Malaysia
aku adalah RESPECTOR.. dua jariku respect untukmu.. aku fuck betrayer !.. love and perfect senjataku.. aku datang dengan cinta.. kau dan aku sama satu rasa..

Blog Archive

blogwalking.. SUPERB

Press if you want to hear it !

biar nakal asal berakal

Aku tak cantik macam Katy Perry
Aku tak comel macam Halley Williams
Aku tak seksi macam Megax Fox
Aku tak menggoda macam Angelina Jolie.

maaf, aku tak perlu semua itu,
sebab aku adalah aku.

lepas bace, klik FOLLOW..=)

05 December, 2011

Kenapa Lelaki Menipu.

Assalamualaikum.

Hai Guys ! Before korang baca post ni aku nak pesan awal-awal yang entri ni maybe leh buat orang terasa. Tak kesah la siapa, tapi sumpah aku tak tahu nak settle macam mana problem aku sekarang. Speechless. Bestkan rasa kena tipu, tapi tu bukan masalah, kalau kau nak tipu aku, tipu la duit aku dalam tabung tu tak luak satu sen pown. But at least tolong la jangan kantoi kan. Tengok sekarang, aku dah tahu. Annoying !

Topiknya, kenapa kau tipu ? Sebab Aku bukan malaikat. F*** ! Dungunyer jawapan awak. Rasa macam nak tampo je lajulaju. Sebab Takut Kena Marah ! Haish. Logik ke tidak. Tu namanya bodoh plus kurakura tak sekolah punya jawapan. Mana ada orang buat salah tak kena marah. Susah sangat ke jujur ? Satu je jawapan aku boleh bagi kat sini. Sebenarnya, kau tu perfikiran cetek. Senang cite kan ? Kalau perkara kecil pown nak menipu buat ape. Kalau terus terang kan. Hah. Kan kena tu. Pedas tak ? Lau pedas gi minum air cepatcepat ea "sayang". Buat malu aku je, kau buat perangai aku yang malu. Dah memang sifat semula jadi kau kot. Nak buat macam mana. Panggil la bomoh mana suruh jampi kat kau, cam tu la jugak. Kesian.

Hai Kura-kura..
Kalau dah ada orang lain kan senang cakap je terus. Tak payah nak bohong. Buat kerohkan keadaan pastu ramai pulak hati terluka. Tengok macam sekarang, dulu aku benci kau, dah banyak kali kau buat aku macam aku ni bukan manusia. Kau ingat aku ni berus gigi ke haper? Pastu kau meroyan bajet nak pujuk balik, and now aku dah HAMPIR percaya. Allah buka pintu hati aku tunjuk kau ni siapa sebelum aku merana buat kali enam ratus lima puluh juta. Sedih !

Okey, now kau buatlah haluan hidup kau pilih ni sendiri. Aku dah nak mula hidup baru dah. Kau pilih la minah2 yang tergila-gilakan kau tu. Sebab kau dengan dia 2x5 kura-kura.

Selamat Tinggal.
gth.

p/s : tenuk dan kura-kura adalah binatang paling comel.
Photobucket

2 comments:

Yana Mohd said...

maaf terasa !
sebab tu mmg niat aku

Pemuda Melayu said...

Don't stress because they betray you. Smile because they gave you an opportunity to find someone better.. and thanks for following me...

tanye pada yang pakar!

.idaman kaLbu.

.idaman kaLbu.
There was an error in this gadget