TCBOTB

ShoutMix chat widget

.kenali gua.

My photo
Dungun, Terengganu, Malaysia
aku adalah RESPECTOR.. dua jariku respect untukmu.. aku fuck betrayer !.. love and perfect senjataku.. aku datang dengan cinta.. kau dan aku sama satu rasa..

Blog Archive

blogwalking.. SUPERB

Press if you want to hear it !

biar nakal asal berakal

Aku tak cantik macam Katy Perry
Aku tak comel macam Halley Williams
Aku tak seksi macam Megax Fox
Aku tak menggoda macam Angelina Jolie.

maaf, aku tak perlu semua itu,
sebab aku adalah aku.

lepas bace, klik FOLLOW..=)

12 December, 2011

Result oh Result !

Assalamualaikum

Hye ! Macamner result ? Okey ? Untung la kalau okey. Tahniah kepada siapa-siapa yang dapat Anugerah Ketua Jabatan tu ye. Berkat usaha , doa dan tawakal korang la tu. Tak macam aku. Pemalas. Tapi syukur Alhamdullilah, semua lulus walaupown pointer turun sem niey. Banyak main-main meyh sem ni.

So far takder la teruk sangat sebab sem ni banyak subjek killer der. Banyak subjek killer maybe sebab aku belajar last minute. Hehehe. Meh nak cite meh. Bosan ni.

  • Power System : Hari pertama exam. Soalan yang keluar sebijik apa yang diberi. Makan suap je. Tapi ntah macam mana masa jawab tu aku blur ! Panjang  Short, Medium dengan long Transmission line boleh tak ingat ! Gila ! Sedangkan masa test keluar soalan yang sama rilex je dapat jawab. Maybe kepala dah biol banyak sangat menghafal malam tu. Cik Kamilah ada tolong sikit-sikit. Tu pown masih blur. Malas la nak ingat balik. Nyesal bro. Aku telah mengecewakan dia. Haha. Alhamdullilah, lulus.

  • Math : No komen. Banyak memerlukan persiapan mental yang rapi untuk subject ni. Terimas untuk kawan-kawan yang banyak membantu , Degawan sampai datang rumah ajar satu-satu. Tengs ! :') Puan Hidayah dengan Encik Zairil Terima Kasih.

  • PLC : Terbaik. Double Exam dengan Electrical Machine. Yang buat aku bikin gila ! Sebab apa gila, malam tu game sukan sea Malaysia lawan Indon final. Nak taknak memang kena tengok Abis pukul 11. Nak makan lagi. PLC, subject yang best. Tapi aku langsung tak paham apa yang diajar daripada mula-mula start kelas sampai nak final. Mengagumkan. Malam tu just tergila baca nota je. Tu pown haram tak paham. Time exam keesokkan harinya, aku datang lambat. Double superb. Lulus. Terima Kasih.

  • Electrical Machine : Rehat lebih kurang setengah jam selepas paper PLC, tak tahu nak jawab apa. Last minute just hafal formula. Time exam bapak boleh tahan menggerutu kepala nak jawab. Nevermind. PB tinggi. Terimas Encik Adib. Lulus.

  • Electronic Circuit : Double killer subject. Paper last. Jammed. Apa yang dihafal semua tak masuk. Layankan. Sejam pertama aku dah tak tahu nak buat apa. Ada bawak toyol. Tak tahu membantu ke tak. Tiru je daripada kosong. Tq Encik Zul. Lulus. Syukur.

p/s : Tolong jangan jadi macam aku study last minute. Aku mungkin akan teruskan.
       Kita mungkin bukan bodoh, cuma malas tu keterlaluan.
Photobucket

05 December, 2011

Kenapa Lelaki Menipu.

Assalamualaikum.

Hai Guys ! Before korang baca post ni aku nak pesan awal-awal yang entri ni maybe leh buat orang terasa. Tak kesah la siapa, tapi sumpah aku tak tahu nak settle macam mana problem aku sekarang. Speechless. Bestkan rasa kena tipu, tapi tu bukan masalah, kalau kau nak tipu aku, tipu la duit aku dalam tabung tu tak luak satu sen pown. But at least tolong la jangan kantoi kan. Tengok sekarang, aku dah tahu. Annoying !

Topiknya, kenapa kau tipu ? Sebab Aku bukan malaikat. F*** ! Dungunyer jawapan awak. Rasa macam nak tampo je lajulaju. Sebab Takut Kena Marah ! Haish. Logik ke tidak. Tu namanya bodoh plus kurakura tak sekolah punya jawapan. Mana ada orang buat salah tak kena marah. Susah sangat ke jujur ? Satu je jawapan aku boleh bagi kat sini. Sebenarnya, kau tu perfikiran cetek. Senang cite kan ? Kalau perkara kecil pown nak menipu buat ape. Kalau terus terang kan. Hah. Kan kena tu. Pedas tak ? Lau pedas gi minum air cepatcepat ea "sayang". Buat malu aku je, kau buat perangai aku yang malu. Dah memang sifat semula jadi kau kot. Nak buat macam mana. Panggil la bomoh mana suruh jampi kat kau, cam tu la jugak. Kesian.

Hai Kura-kura..
Kalau dah ada orang lain kan senang cakap je terus. Tak payah nak bohong. Buat kerohkan keadaan pastu ramai pulak hati terluka. Tengok macam sekarang, dulu aku benci kau, dah banyak kali kau buat aku macam aku ni bukan manusia. Kau ingat aku ni berus gigi ke haper? Pastu kau meroyan bajet nak pujuk balik, and now aku dah HAMPIR percaya. Allah buka pintu hati aku tunjuk kau ni siapa sebelum aku merana buat kali enam ratus lima puluh juta. Sedih !

Okey, now kau buatlah haluan hidup kau pilih ni sendiri. Aku dah nak mula hidup baru dah. Kau pilih la minah2 yang tergila-gilakan kau tu. Sebab kau dengan dia 2x5 kura-kura.

Selamat Tinggal.
gth.

p/s : tenuk dan kura-kura adalah binatang paling comel.
Photobucket

02 December, 2011

ASSALAMUALAIKUM.

Terkejut? Hah, acaner? Mana yang pernah datang blog aku before ni memang terkejut la. Sebab aku dah update and ubah semua dah. Sebab apa? Eh, sesuka hati aku la, ni blog aku. Muahaha. Takder la so far aku rasa blog lama tu macam bosan. (Tapi aku rasa yang ni lagi bosan kot). Ada orang tegur la macam yang baca entry tu budak sekolah tadika. Yela, berwarna warni. Bagi aku takder masalah pown. Okey la lagi pown aku rasa aku patut tukar angin. Bosan dengan benda yang lama. Dulu penuh dengan warna. Hijau la keterlaluan. Sekarang dah bertukar merah. Di mana kelebihannya, aku pown tak pasti. Agak seksi kononnya. Iyeuww.

Entry kali ni sahaja untuk memenuhi masa lagi. Harap terpenuh la. Walaupun tidak. Hurm. Cuti yang agak membosankan, mengsakaikan. Sakai la sebab Pokai. Huahuahua. Duk rumah menghadap laptop lagi bagus. Tak kena keluar duit. Tunggu result keluar rasa macam sehari tu ada 69 jam. Wah! Tak percaya, selama ni result nak keluar aku la manusia paling takut. Bajet macam power je result tu kan. Tak per la, at least tu semua la usaha aku. Even tak semua yang sedar kewujudan itu. Sobsobsob..

Dah la, tak tahu nak merepek apebenda lagi.
Done ! bye2..

p/s : jangan bimbang hijau, kau takkan dilupakan. Merah sekadar pemulih semangat. Kau tetap teratas. :*

tanye pada yang pakar!

.idaman kaLbu.

.idaman kaLbu.
There was an error in this gadget