TCBOTB

ShoutMix chat widget

.kenali gua.

My photo
Dungun, Terengganu, Malaysia
aku adalah RESPECTOR.. dua jariku respect untukmu.. aku fuck betrayer !.. love and perfect senjataku.. aku datang dengan cinta.. kau dan aku sama satu rasa..

Blog Archive

blogwalking.. SUPERB

Press if you want to hear it !

biar nakal asal berakal

Aku tak cantik macam Katy Perry
Aku tak comel macam Halley Williams
Aku tak seksi macam Megax Fox
Aku tak menggoda macam Angelina Jolie.

maaf, aku tak perlu semua itu,
sebab aku adalah aku.

lepas bace, klik FOLLOW..=)

27 November, 2010

i miss u SMaTKem ♥




\


hai2..saje je nop ngaruk dalam ni sebab mate aku wak rohok ye tamo bagi aku tidow.. Keadaan kul 2.30 

pagi doh..esok ade kelas lop..gop mula arh ngantuk mate time blajo..kelas math pulok..

Tapi tekoh ni, aku takmo cite pasal tu...

Napok dok atah tu or.. I MISS YOU..??
Napok dop..?? dop napok gop dop lame r tu..meh nop korek mate or biar bute turuh.. Ni bermakne skarunk nim aku tengoh rindu.. erm. ceteka aku rindu ke sape..ceteka2..

lambat..biar aku kabow r..aku rindu ke situasi aku yang lame..hok terjadi lam 2-3 tahun lepas la..nop tahu 

dop nape..?? Ni hor..

S.M.A.T.K.E.M
a.k.a
Sekolah Menengah Teknik Kemaman Terengganu
(sekarang ni tukor jadi vokay 100% doh)

awop2 ingt dop ag tempat ni..??
rindu tobak arh..
sob sob sob (sedey)

Bile aku duk sorang ginim teringat la kenangan aku kat skoloh tuh..hok sedih ade, hok hepi ade, hok buruk ade, hok baip pown ade.. ade blake arh.. dari segi cikgu, warden, persekitaran skloh, hostel, seme tu ade kenangan lake.. Bile ingat mula, nop nanGis pown ade.. Rindu,,,
KaLu buleh pusing, aku nop pusinG muLa mase tu.. Biar aku lalui saat2 tu kali agy pown dakpe..

Meh aku nop citer..nape aku rindu angat orr..
Hop tame mesti la aku rindu ke kawang2 aku..Opkos la you..
Budop2 se DORM nge aku hop dop pakai rawa same2 gile lake sepeer nge aku..


 SEMAQ 
 [ Ketua Dorm 5E]
 EPA 
 PIRA 
 IDA 
 TIQAH 
 LYNN 
 ENNA 
 ILAH 

ni la tentera2 sumbak seangkatan dengan aku..
ke nop tengok gmbo..??
ade2..


ni r pop2 5e.. ke dop ingt doh..??
(tengok muke sumbak doh ork..?)


HAHAHA (suke sorang)
gelepor gop aku time ni..ni pinjam muto pok guard..
konon2 nop g jogging la petang2 belakang skoloh..
last2..amek mun.. jogging r tuh..

ni lepas study aku wase..
dop ingt la.. kuat angat ekpown gmbor ;p

ni time BBQ dorm aku...
best gop la ayam tuh awok2 ni panggang..
*hok tutup muke tu SEMAQ*

ni la HOBI kami petang2..
lepak2 tengoh jalan..
(malas nop naik dorm yang sebenornyer)

ni plok time amek2 barang yg tertinggal kt blok E
mase ni ingt lagi la..seme bdk2 blok e kene pindah g blok F
(kami panjat pagor time ni..hihihi)

K2..doh2..kite stop r tunjuk gmabor2..kalu nop tunjuk kan sapa esok pown dop abis.,

 mun tahu dop bkpe aku rindu angat SMATKEM ni..??

bace deh..

aku rindu nok lepak balik kat koridor dengan budok2 ni sambil sembang2, gosip2.. suke selok.. Pah tu   sambil makan sekut ! 

rindu time bangun lambat nop g skoloh ! pah tu gop mula arh..bunyi ping ping ping !! hon muto cikgu stopa tukang kejut.. slagi dop buke lampu. slagi tu la hon die dop brenti bunyi ! kadang tu budop2 ni buke je lampu, pah tu..continiu tido balik.. dose guh bak arH..


pah tu pulok..time checking glepor r blaker..kejor masing2 nop masuk court tenis.. bukan nape..kalu lambat kene wak ombok, dop pown ketuk ketampi la..
* turun 10 ..(ayat biase cikgu duang)*
pah lenim ingat agy

mase checking lop 1 hal.. sibuk duk intai2 nop tengok kaseh masing2..hok laki nop tengok awek ye..hok puang nop cari pakwe yer..dapat tengok betor main mate jadi arH
*dop kater ke orang la..aku pown gitu g0p! *
hehehe

✿ bile dalam kelas lop patang cikgu lepe sket..tido lalu.. kalu aku arh, cikgu ade ke, xdok ker..dang ngntuk mater gop, ZzZzZ je la...nop2 mase sejaroh ! kalu mase MPAV apetah lagi...memang waktu aku tido arh tu..
(kuat guh aku tido op..?)

✿  hok ni lakor kali, kalu sep2 puang gop nok g mane2 memang kene teman r..kes mende..kalu g sorang ekg dop pasa kene mapuh nge budop2 laki..HAHAHA
(koloh ramai budop laki ni payoh sket)

rindu time nop g mayang jemaah kat sura..bace yassin rama2..,kalu dulu gop sapa buleh hafal suroh YASSIN..(sekarang ni lupe doh kot skit2)

budop laki opmo jeles nge budop puang kes nde, budok puang wajib g sura time malam jumaat, nge time ade ceramoh je..tu pown ade gop hok keras pale dop g..nop tahu piyer..??aku r tuh..
sapa cikgu stopa masuk lam dorm aku pah sambil bowok batang nyapu nok katok pale sep2 ni..keadaan masing2 tengoh tido atas katil..lampu tutup..(konon2 adop org arh lam bilik)
(mujur gop dop ye dop wak, acah je)
last2 ye bagi mase 10 saat suh siap2 g sura time tu jgok berlari kaki ayam!!
hahaha..
supoh r..suke sorang aku bile ingt mula kes ni.. :)


lepas balik sura lop, berduyung2 pop2 ni g umoh cikgu kahar.., dop pown mr. K..nop beli nasi lemok , nasi goreng.,,kepok..dop pown ais kerem..ye la..masing2 ngoh lapow ekpown..
meh ambe nop tnye ser .. sekoloh asrama lain buleh ke wak ginim..??
dop leh..!! SMATKEM se je special.. ni aku bangge eyh..

bile study pulop se hal..padahal sebut doh hor perkataan STUDY..tapi sep2 ni nop buleh ke start study tu meleweh situ, meleweh sini..naik dorm la..(alasan nop g amek buku) padahal leanding2 lu atah katil..
*aspura adop warden, so bebas la skit*
anggor2 kul 9.30 baru turun bilik study..lam bilik study lop bukan duk study..hahaha..
makan nasi hok beli tadi tu la..kene2 molek cikgu meli mari..nasi lemok cikgu meli besh sket..
hohoho
makan lu kenyang2 baru leh study..kul 10 aku baru start study..(study ke..??) tengok atas mo0d aku arh..kene2 molep..main mesej..kene2 molep gosip..cerite..macam2 hal orp..??
kerja koloh cikgu v dop ajin wak..kadang2 aku rase perlu je aku wak..(jangan jadi mcm aku deh)
abis study sepatutnyer kul 10.45 pm..kul 10.30 aku tembo naik dorm oh..hahaha
kalu rajin, g dewan makan..amek makanan..dop pown nop tengok kaseh aku..
mesti pop2 mun tahu piyer kaseh aku orp2..?? ^.^

ok..lepas time study..kalu ade hal ker, wak saloh ker..wak kes ker (same r tuh) macam2 urusan nge warden, kene panggil g jabat warden lop..femes lop name situ..se sekoloh dengor name kite kene pnggil..
kene molep..kene rotan lalu dalam jabat tu..kene molep..mat duang pnggil lop mse checking keesokkan harinyerr...

time nop tido lop se hal..kite kan remaje orp..??mane leh tido awal..ni kul 11 kene tutup doh lampu..ape da...tunggu mok cik mari lop..nok beli..laporr..kalu warden dop check dakpe la..kalu buat warden check..tahu diri r jawapan die orp..??kalu dop jabat warden..kat court pagi esok kne dende..
hahaha
lakor2..makin orang larang..makin tu la nop buat..
nop buleh ke tdo lop bukan senang..gayut la..main mesej la..nop gosok baju koloh la...
baju koloh ari2 gosok..
(imej uh kena jage..wekss)

kalu time ujan pown dap gop..main ujan belakang blok..nop wak gane..name pown budok asrama op..??sentiase sumbak..adop bnde nop buat.. mandi gop arh ujan or..macam dop ajin jupe air lake..HAHAHA

gtu la kitaran hidup pelajar2 SMATKEM mase batch aku..lenim aku dop tahu la gane cite sekoloh tuh..sape yang bace ni..terime kasih la ey..dop sedor lop tekoh2 wak ni neleh gop air mate..
rindu boh..
smatkem la ajor aku blake seme..
ajor aku berdikari..
jauh dari mok pok..
hidup jimat cermat..
macam2 arh...

✿ Hurmmm…banyak sangat yang aku rindu time sekolah dulu ni…tapi tu laa…membe-membe yang selalu lepak dulu pon ade yg dah x jumpa langsung dah…hilang macam tu je…yang dulu rapat sekarang dah x rapat…maybe lepas abes belajar ni pon aku akan rindu zaman kat poli ni gak…itulah kehidupan…semuanya sementara…takde yang tetap…so, lepas ni kene teruskan hidup ni… semoga kita berjumpa lagi selepas ini… Insyallah… :(

✿ se je nop pesan..jangan lupe la ea..kenangan kat sekoloh ni hok kite seme cipta same2 walaupown masing2 bowok diri pah mane hale lake doh..
ingat or..
bagi aku..
dang aku anggap seseorang tu kawan..sampai mati kite kawan k..??(jiwang lop)



ni ade sket2 kenangan aku..
sob sob sob :(
budok2 kelas aku
4/5 ee2

sep2 pengawah..(walaupown aku ni jarang wak kije)

\
sep2 bola jaring..
(hok cokoh tengoh tu la cikgu kahar)

ni la epa..kawan baik aku..lam kelas..lam dorm..

ni je budop puang lam kelas aku.. ^.^

sep2 biro makanan..

ni kan depan umoh mok cik..dengan muke dop mandi, g beli nasi lemok..
(alamak..terkantoi suda~~)

ok all..
tengkiu..

good luck semua k..

mizz u smatkem..


No comments:

tanye pada yang pakar!

.idaman kaLbu.

.idaman kaLbu.
There was an error in this gadget