TCBOTB

ShoutMix chat widget

.kenali gua.

My photo
Dungun, Terengganu, Malaysia
aku adalah RESPECTOR.. dua jariku respect untukmu.. aku fuck betrayer !.. love and perfect senjataku.. aku datang dengan cinta.. kau dan aku sama satu rasa..

Blog Archive

blogwalking.. SUPERB

Press if you want to hear it !

biar nakal asal berakal

Aku tak cantik macam Katy Perry
Aku tak comel macam Halley Williams
Aku tak seksi macam Megax Fox
Aku tak menggoda macam Angelina Jolie.

maaf, aku tak perlu semua itu,
sebab aku adalah aku.

lepas bace, klik FOLLOW..=)

08 February, 2011

감사합니다,kawan!





KAWAN B a.k.a B.E.S.T. F.R.I.E.N.D. 
bagi aqu adalah susah tuk dicari..Maybe sebab aqu ni memang jenis xder ramai kawan yang sanggup bersusah payah ng aqu but instead lebih ramai yang wujud semata-mata tuk bergelak KETAWA saja =(

tapi SYUKUR sangat,aqu bertuah kat dunia perantauan ni aqu ada mem yang aqu sayang gile coz mereka sentiase ade tuk aqu waktu-waktu aqu ketawa dan menangis..=)

*tengs dude..aku sayang korang!

ye la..tanpe korang aqu rase aku dah gile kot duduk seorang diri..Alhamdullilah kemudahan internet,facebook menemukan aku ng seseorang yang betol2 memahami jiwa..
tengs ya 'F' !!

*poyo abes r kau name kau kat dalam aku pnyer blog! =)

berbual ng kau sama ade in person or on9 memang besh gile bai..satu TERAPI, berkongsi info, berkongsi cerite, berkongsi rase..BEBAN yang ditanggung seorang diri terasa RINGAN bila ade orang yang sudi meminjamkan TELINGA dan sama2 kongsi pendapat dari perspektif yang berbeza..=P

*mane dapat beb!!

BAGI aqu, berada di kalangan kawan-kawan dan kenalan daripada 'kelompok GILA-GILA' sangat terasa 'magik' nya. Bila menyapa, seperti sudah kenal lama. Bila berbual, terasa seperti satu keluarga. Bila bertemu, seolah-olah sudah 10 tahun tak berjumpa!!

*TRIMAS ye tuk KAU dan korang semua...c0z membantu aku mendapatkan balance dalam kehidupan aku shari2 nih..BERSAMA korang aku rase lebih RELAKS dan lebih ENJOY!.. BERBUAL ng korang seperti memberi hadiah kepada diri sendiri..hehehe..

p/s:berbulu kot ayat aqu..=P







bende ni sepatutnyer berkelip..
eiii...
tuk korang

=D..
aku curi pic ni lam fb..
sorry rid..
kau mmg BESH!
my sweethearts..
i miss you all fuckin damn much!!
i love u all
tengs ya for everythings..

aqu suke gile snap pic kat cni..
*background die hijau menyenangkan jiwe aqu*
p/s:sorry pic ni shaking..lupe la sape yg captured...
















No comments:

tanye pada yang pakar!

.idaman kaLbu.

.idaman kaLbu.
There was an error in this gadget